WIJ ZIJN ER TROTS OP OM U PRINCEN BIER
TE MOGEN SCHENKEN!

Princen bier is verkrijgbaar in verschillende verpakkingsvormen. Fusten van 50 liter, fusten van 20 liter en tankbier. Princen is te vinden bij vele restaurant, cafe’s, slijterijen, en sportverenigingen. De distributie hiervan verloopt via verschillende groothandels. Horeca ondernemers adviseren wij om contact op te nemen met hun lokale groothandel. Wil je weten via welke distributie wij Princen onder meer levert, neem dan contact met ons op via 085 666 11 11 of stuur ons een bericht via het webformulier op onze website. Voor een interessante prijs, een uitstekende service, een snelle levering en uiteraard een tapinstallatie is elke horeca ondernemer bij Princen aan het juiste adres!

Prijsbeleid

Bij Princen bier hebben wij gekozen voor een betaalbaar en transparant prijsbeleid. Het is te vergelijken met een premium bier die wordt verkocht in de supermarkt. Er is hiervoor gekozen om de horecaondernemer de kans te bieden een goede marge te realiseren, maar tevens er voor te zorgen dat de consument een betaalbare prijs betaald tijdens een bezoek aan het horeca etablissement.

Princen services

Princen Bier levert niet alleen pils, maar ook glaswerk in diverse maten, bierviltjes, lichtbakken, tapruiters en tapknoppen. Voor tapmaterialen kunnen wij u advies op maat geven. Wij bieden het beste materiaal tegen de beste prijs en maken voor de installatie gebruik van gekwalificeerde tapmonteurs. U kunt bij ons kopen en/of leasen. Daarnaast verzorgt Princen tapinstructie-workshops, om uw personeel op de juiste wijze te begeleiden zodat ze een mooi Pilsje kunnen tappen.

Evenementen

Princen is een veel gevraagd biertje tijdens evenementen. De flexibele levering, mooie tapmaterialen en goede prijzen zorgen ervoor dat Princen aan uw evenementen en pop-up locaties een vorstelijke invulling geeft! Voor meer informatie, evenementen en diverse horecamaterialen, bezoekt één van onze accountmanagers u graag.

Princen Bier gaat voor topkwaliteit en wordt gebrouwen van uitsluitend natuurlijke en hoogwaardige grondstoffen, te weten Water, Mout, Hop en Gist. De hoeveelheden en de herkomst van de grondstoffen bepalen, in de bekwame handen van onze 3 brouwers,
uiteindelijk de smaak, de kleur, het aroma en het ‘gedrag’ van het bier in het glas. Toevoegingen zijn bij ons taboe! Dus geen chemicaliën om de houdbaarheid chemisch te verlengen en ook geen suiker, kruiden of specerijen.

over de grondstoffen