WIJ ZIJN ER TROTS OP OM U PRINCEN BIER
TE MOGEN SCHENKEN!

Princen is verkrijgbaar bij vele restaurant, cafe’s, slijterijen, en sportverenigingen. De distributie hiervan verloopt via verschillende groothandels. Horeca ondernemers adviseren wij om contact op te nemen met hun lokale groothandel. Wil je weten via welke distributie wij Princen onder meer levert, neem dan contact met ons op via 085 666 11 11 of stuur ons een bericht via het webformulier op onze website. Voor een interessante prijs, een uitstekende service, een snelle levering en uiteraard een tapinstallatie is elke horeca ondernemer bij Princen aan het juiste adres!

Voor de horeca

In onze geavanceerde brouwerij in Halfweg brouwen wij speciaal voor de professionele horeca op moderne wijze traditioneel pils.

over horeca

Duurzaamheid

Door te werken met uitsluitend biologische en eerlijke grond-stoffen, is Princen buitengewoon duurzaam pils.

grondstoffen

Export

Voor de export zit Princen tegenwoordig ook in blik.

over export

In Nederland is bier/pils altijd populair geweest, maar de laatste jaren is de groei in allerlei speciaalbieren enorm. Er zijn er inmiddels honderden kleine tot zeer kleine “speciaalbier” brouwerijen in Nederland. Dit komt omdat “gewoon” bier brouwen eigenlijk vrij eenvoudig is. Pils brouwen vergt een geraffineerd specialisme en is onmogelijk om thuis te maken. Pils is licht, heel helder en is gevoelig voor allerlei vormen van infecties en oxidatie. Deze markt wordt dan ook beheerst door een 5-tal grote brouwerijen. 80% van de verkopen van al het bier in Nederland is pils. De Princen Brouwerij is sinds 2014 een nieuwe speler op de pils markt. Dit is heel bijzonder omdat er na de tweede wereldoorlog geen enkele pilsbrouwerij bijgekomen is. Wij zijn er trots op u Princen Bier te mogen schenken.